Nollgradigt och en sol som vill ta sig fram mellan molnen idag. Åh, vad jag tycker det är underbart när dagarna blir längre och solen klättrar längre och längre upp på himlen.  Det är nu de där känslorna av att man vill förnya och fräscha upp både i hemmet och sig själv dyker upp. Så varför inte boka en tid för lite klippning och kanske färg?

 

Ha en fortsatt skön vecka och glöm inte bort att se Melodifestivalen som sänds från vår fina stad på lördag!

Läs hela inlägget »

1:a advent närmar sig med stormsteg och eftersom vi i år har en ganska kort adventstid har helt plötsligt Julafton! Så hur går det för er alla där ute i julklappsletandet? Har ni sett mitt Julerbjudande i år? Du köper en Zero Weight Gel (199kr) och får Volume shampoo och conditioner på köpet (värde 340kr). Jag har även Presentkort om ni hellre vill överraska någon ni håller kär med ett sånt.

 

 Välkommen in och kolla vad som passar just Dig!

Läs hela inlägget »

Nu är hösten här! Skolorna drar igång och luften känns lite kyligare än tidigare. Jag måste nog erkänna att det är lite skönt med vanliga rutiner igen trots att jag utan problem skulle kunna ha semester igen.  Men nu ser jag fram emot en lång, skön höst och sen en härlig vinter. Inte är det väl så tokigt att sitta ute i bärskogen med fika nu i höst eller att i vinter åka ut och grilla en korv eller två i nån pulkbacke? Det gäller att passa på att njuta av livet allt vad det går:)

 

Ha en bra dag!!

 

 

Läs hela inlägget »

Efter att ha haft en bra början på semestern med sköna, lata dagar i underbara Kroatien jobbar jag nu tisdagar och onsdagar under veckorna 28-31. Därefter återgår jag till vanliga öppettider.

 

Jag önskar er alla en fortsatt skön sommar!!!

 

/Sarah

Läs hela inlägget »

Efter evigheter av regn och kyla känns det som att vi verkligen .är värda en kanonsommar, eller hur? Så solen som nu tittat fram får gärna hänga kvar och värma upp luften.

 

Har DU förresten kommit ihåg att boka klipptid så du är snygg i håret inför alla sommarens trevligheter? Har du inte det så kan vi glädja dig med att vi fortfarande har kvar lite tider innan semestrarna drar i gång. Så bara fram med datorn eller telefonen och boka dig en tid!

 

Vi önskar er alla en underbar dag!!

Läs hela inlägget »

Äntligen verkar sommaren vara på gång ordentligt! Så passa på att ladda upp med bra hårvårdprodukter. Sommarkampanjen vi har i år är två olika inpackningar från Lánza. Välkommen in & kolla!!

Läs hela inlägget »

Tänk att det redan gått 4 år sen vi startade vår lilla salong. Vi vill tacka alla våra underbara kunder med att under Maj månad erbjuda 10% på Dam- & Herrklippningar samt på alla produkter!

 

Så välkommen att boka din tid eller kom förbi för att kolla in våra produkter!

Läs hela inlägget »

Nu är det dags för tävling hos oss igen! Gå in på vår Facebooksida Hair Frisör och Shop, dela & gilla så är du med i utlottningen!

 

Lycka till!

Läs hela inlägget »

Kan det verkligen vara så att det är våren som är på gång? Solen skiner, termometern visar på plus, cyklarna har plockats fram och traktorerna har börjat sopa bort allt överblivet grus. Det är verkligen en härlig tid som vi har framför oss nu:)

 

Här på salongen har vi börjat jobba med våra nya produkter och precis som det brukar vara på våren blir vi lyckliga över att förändra och testa nåt nytt. Så välkommen in & kolla in våra nyheter!

 

Läs hela inlägget »

God morgon till er alla!!

 

Nu händer det grejer här:) Inom de närmsta dagarna kommer vi att byta ut våra hårvårdsprodukter till det underbara märket JOICO. Det vi kommer att byta ut är shampoo, balsam och inpackningar. Stylingen från L'anza kommer vi att behålla som den är. Med några guldkorn från andra märken oxå så klart...

 

Så välkommen in & kolla in våra nya produkter!

Läs hela inlägget »

Tel:0910-15115   Adress: Kanalgatan 41b   www.hairskelleftea.se